Film

Skribent

Robert Lange

19 juli 2011 | 12:30

Veckans skräcknytt v.29

I denna veckas skräcknytt: Tobe Hooper och Gunnar Hansen dyker upp i "Leatherface 3D", Joe Raffas kommande "6 Degrees of Hell" sägs bli 2012:s läskigaste film, ny skrämmande trailer till Sean Stones "Graystone" och en första till på Steven Soderberghs kommande thriller – "Contagion"!

Hooper och Hansen dyker upp i "Leatherface 3D"!

John Luessenhop verkar veta vad som bör göras för att locka gamla fans till sin kommande uppföljare till "Motorsågsmassakern" (1973).

Luessenhop har nu gjort upp med ingen mindre än Gunnar "Leatherface" Hansen för att göra en cameo i kommande "Leatherface 3D", rapporterade Bloody Disgusting och Indiewire i veckan.

Kort efter detta kom ytterligare rapporter från Dreadcentral om att även Tobe Hooper i egen höga person kommer att göra en liten cameo i filmen.

"Leatherface 3D", eller "The Texas Chainsaw Massacre 3D" om man så vill, kommer att såga sig in på biograferna den 5 oktober 2012, och i rollistan hittar vi bl.a. Alexandra Daddario, Scott Eastwood ("Gran Torino"), Bill Moseley ("The Texas Chainsaw Massacre 2") och Tania Raymond ("Lost").

Joe Raffa utlovar 2012:s läskigaste film!

Regissören Joe Raffa är på gång med skräckfilmen "6 Degrees of Hell", med bl.a. Corey Feldman ("Stand By Me") och lovar att detta kommer att bli nästa års läskigaste film.

Inte mycket om filmens handling har avslöjats, mer än att den kretsar kring 6 personer som dras in i en drös övernaturliga händelser som hotar att slita både deras och staden Pennsylvanias själar i bitar!

Filmen regisseras som sagt av Raffa och manus har skrivits av Harrison Smith; de två kommer även att producera.  Inspelningarna är planerade att dra igång någon gång i augusti på det ökända skräckhotellet "Hotel of Horror" i Saylorsburg, Pennsylvania, USA.

Exakt när vi får se "2012:s läskigaste film" är ännu oklart, men mer information dyker troligen upp inom kort.

Samtidigt som man bör ta löftet om "2012:s läskigaste film med en stor nypa salt, väntar i alla fall jag med spänning på mer info och en första trailer till detta skräckprojekt.

För mer information kan ni besöka filmens officiella hemsida eller deras Facebooksida!

Facebooksida

Officiell hemsida

Ny hårresande trailer till Sean Stones "Graystone" hemsöker filmvärlden!

"Graystone" är ännu en i vågen av den populära subgenren "found footage film" och följer ett gäng ungdomar utrustade med filmkameror när de vågar sig in i det hemsökta gamla mentalsjukhuset Graystone.

"Graystone" är en plats hemsökt av förrymda patienter, spöken och demoniska skuggor. Legenden säger att den som sätter sin fot på det övergivna mentalsjukhuset själv kommer att drabbas av galenskap och aldrig hitta ut!

Filmen regisseras av Sean Stone som även spelar huvudrollen. I övriga roller ser vi Alexander Wraith (passande efternamn), Antonella Lentini, John Schram, Monique van Vooren och Monique Zrodan.

Filmens premiärdatum har ännu inte satts, men mer info kommer inom kort.

Trailer

Poster, synopsis och en första titt på Soderbergh's "Contagion"!

Warner Bros Pictures släppte nyligen lös en trailer till Steven Soderberghs kommande thriller "Contagion" med bl.a. Matt Damon, Jude Law, Kate Winslet, Laurence Fishburne och Gwyneth Paltrow i rollistan!

Synopsis: Ett luftburet, dödligt virus sprider sig snabbt över världen. Den drabbade dör inom loppet av några dagar efter att ha blivit smittad.

Nu försöker världens forskare till varje pris hitta ett botemedel för att stoppa paniken som utbrutit och som sprider sig snabbare än viruset självt. Samtidigt kämpar vanliga människor för att överleva i en värld som håller på att falla samman.

 "Contagion" får svensk premiär 21 oktober.

| 19 juli 2011 12:30 |