Film

Skribent

Robert Lange

18 maj 2011 | 18:30

Veckans skräcknytt v.20

I veckans uppdateringar från Hollywoods mörka sida, berättar Robban bl.a. att "The Amityville Horror: The Lost Tapes"– är i görningen, ger er en titt på den första bilden från "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" och en synopsis till kommande "Leatherface 3D"!

En första glimt från "Abraham Lincoln Vampire Hunter"!

I veckan publicerade The New York Times den första bilden ifrån den omtalade vampyrfilmen "Abraham Lincoln Vampire Hunter". Filmen är baserad på författaren Seth Grahame Smiths novell med samma titel och berättar historien om Abraham Lincolns hemliga liv som vampyrjägare.

Benjamin Walker ("Flags of Our Fathers") axlar rollen USA:s vampyrslaktande, 16:e president, och på denna första glimt från filmen ser vi honom i full utstyrsel.

"Abraham Lincoln Vampire Hunter" som för övrigt kallas "ett av de hetaste pågående projekten i Hollywood just nu" - håller just nu på att spelas in, och kommer att rulla upp på amerikanska biodukar den 22 juni 2012.

"The Amityville Horror: The Lost Tapes" är på gång!

Igår meddelade Miramax och Dimension Films att ännu en "Amityville"-film är i görningen och kommer att få titeln "The Amityville Horror: The Lost Tapes".

Enligt Bloody Disgusting, har man också att manus till filmen kommer att skrivas av Casey La Scala ("Grind", 2003), som även kommer att regissera filmen tillsammans med Daniel Farrands ("Never Sleep Again: The Elm Street Legacy", 2010).

Inspelningarna påbörjas i sommar, och man planerar att filmen ska rulla upp på biodukarna den 27 januari 2012.

"Fredagen den 13e"-regissör gör film om "blackmasking"!

Regissören till "Fredagen den 13e" (2009) - Marcus Nispel - är nu aktuell för att regissera filmen "Blackmask", rapporterar Slashfilm.

Inte mycket information om projektet har har släppts om filmen, men enligt Slashfilm kretsar handlingen kring ett gäng ungdomar som lyckas frambringa Lucifer själv, när de spelar upp ett metal album baklänges.

Kanske blir det något i stil med "Trick or Treat" (1986) eller "The Gate" (1987)?

Vi har även fått veta Kirsten Elms står för manus till filmen. Mer information om detta projekt dyker troligen upp inom kort.

Nya bilder från "[REC] Génesis"!

Här kommer två nya bloddrypande mutantbilder från Paco Plazas kommande "[REC] Génesis" från Bloody Disgusting!

Kort synopsis till "Leatherface 3D"!

Castingen till den omtalade uppföljaren till Tobe Hoopers "Motorsågsmassakern" är nu i full gång, och enligt Bloody Disgusting kommer inspelningarna dra igång i Shreveport, Louisiana, USA i juni med John Luessenhop i registolen.

Förra veckan släpptes ett kort synopsis till filmen, som ni kan ta del av här nedan:

"Leatherface 3D" blir som det tidigare rapporterats - en direkt sequel till Tobe Hoopers original från 1974.

Handlingen kretsar kring huvudkaraktären Heather, som tillsammans med sina vänner reser till Texas för att hämta ut ett arv.

Men vad skulle du göra om du fick veta att din kusin heter "Leatherface", har en mask gjord av människohud och har en förkärlek för motorsågar?

Detta är vad vi har fått veta om filmens story så här långt. Både Horrormovies.ca och Bloody Disgusting rapporterar även att karaktären Heather, redan är tänkt för ytterligare uppföljare till "Motorsågsmassakern".

Det verkar alltså som om att fler filmer med "Leatherface" i titeln kan komma att göras - ännu ett exempel på Hollywoods remake/uppföljar-hysteri.

Teaser Trailer och poster till Craig Gillespies "Fright Night"!

Vi rundar av veckans skräckrapporter med en liten screening av den första trailern till Craig Gillespies remake av Tom Hollands skräckklassiker "Fright Night"!

"Fright Night" rullar upp på biodukarna den 19 augusti 2011!

Mycket nöje!

(Trailer och poster)

| 18 maj 2011 18:30 |