Film

Skribent

Robert Lange

12 april 2011 | 20:03

Veckans skräcknytt v.15

I veckans skräcknytt rapporterar Robban om det senaste kring Rob Zombies – "The Lords of Salem", berättar om Hammers kommande projekt "The Woman in Black" och ger er även de första bilderna på kommande remaken av "Fright Night"!

En första titt på Rob Zombies "The Lords of Salem"

I veckan dök den första bilden från Rob Zombies pågående skräckprojekt - "The Lords of Salem" - äntligen upp. Zombie själv avslöjar dock inte mycket om projektet - så här skrev han på sin blogg i samband med att bilden släpptes:

- Här är den! Den första bilden från filmen "The Lords of Salem" och det är allt jag har att säga. Okej, jag kan väl avslöja att scenen i vilken detta ansikte finns med är väldigt smärtsam.

"The Lords of Salem" utspelar sig i staden Salem, Massachusetts, där en ond förbannelse väcks till liv och staden hemsöks av fyra häxor som mördades där under de ökända häxprocesserna som ägde rum i Salem 300 år tidigare.

"The Lords of Salem", som Zombie själv enligt Slashfilm kallar "sin dystraste film hittills", börjar spelas in nu under våren och verkar enligt IMDB kunna få premiär någon gång under 2012.

Synopsis och trailer till Hammers "The Woman in Black".

En ovanligt tidig trailer till Hammers kommande film "The Woman in Black", som har premiär först 2012, släpptes nyligen på Bloodydisgusting.com.

Filmen handlar om den unge advokaten Arthur Klipps (Daniel Radcliffe), som får i uppdrag att resa till en avlägsen del av Storbritannien för att ordna med en avliden klients papper. Under hans vistelse i ett gammalt hus i den lilla byn börjar tragiska hemligheter avslöjas och snart upptäcker Klipps att byn hålls som gisslan av en gammal kvinnas ande som är ute efter hämnd.

"The Woman in Black" regisseras av James Watkins och når brittiska biografer den 10 februari 2012.

De första bilderna från "Fright Night"-remaken!

I veckan släpptes äntligen de första bilderna från den kommande remaken av Tom Hollans skräckklassiker "Fright Night" (1985)! På bilderna ser vi bl.a. Colin Farrell och Anton Yelchin.

Handling: Allting verkar äntligen gå åt rätt håll för tonåringen Charlie Brewster (Anton Yelchin). Han hänger med det "coola" gänget i skolan och dejtar skolans mest eftertraktade tjej, Amy (Imogen Poots). Han har till och med slutat umgås med sin bäste vän, den nördige "Evil" Ed (Christopher Mintz-Plasse).

Men problem uppstår då den mystiske Jerry (Colin Farrell) flyttar in i huset intill Charlies. Efter att ha bevittnat Jerrys ovanliga beteende förstår Charlie att Jerry är en vampyr . När ingen tror på Charlie bestämmer han sig för att göra sig av med Jerry på egen hand.

"Fright Night" regisseras av Craig Gillespie" och rullar upp på bioduken den 19 augusti 2011.

Kort synopsis och poster till Dedatos "House on the Edge of the Park II"

För en kort tid sedan kom nyheten att den italienske skräckregissören Ruggero Dedato ska regissera en uppföljare till sin ökända "The House on the Edge of the Park" (1980)!

Uppföljaren kommer att få titeln "House on the Edge of the Park Part II" och produceras av Andrew Jones och Ian Grey. Jones kommer även - enligt Dreadcentral - att överföra storyn, som är skriven av Dedato och den italienske skådespelaren Giovanni Lombardo Radice, till manus.

Radice kommer även att reprisera sin roll som psykopaten Ricky som vi såg i den första filmen.

Synopsis: Efter 30 år i händerna på en brutal fångvaktare i Sing Sing-fängelset släpps Ricky ut och återvänder till sitt gamla garage i New York. I desperat behov av en plats att tillhöra slår Ricky snart följe med en farlig sociopat kallad "The Poet". Men minnena av hans gamle vän Alex fortsätter att hemsöka honom.

Enligt Horrormovies.ca påbörjas inspelningarna i New York och Storbritannien senare i år.

Ny TV-spot till "Scream 4"

Nu på fredag den 15 april har Wes Cravens efterlängtade "Scream 4" premiär i Sverige! Vad vore då bättre än att runda av veckans skräcknytt med en sprillans ny TV-spot till "Scream 4" för att få ännu en glimt av vad vi har att se fram emot på fredag!

Mycket nöje!

| 12 april 2011 20:03 |