Film

Skribent

Hannes Kinnunen

21 november 2011 | 01:01

Veckans Hobbit v.46

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Andy Serkis att trailern är runt hörnet och så pratar Elijah Wood om Frodo.

Första trailern är alldeles runt hörnet 

Jag är långt ifrån ensam att vilja se en första trailer till Peter Jacksons efterlängtade "The Hobbit". Nu har Andy Serkis gått ut och pratat med IGN om när den första trailern kan komma att visas.

- Den är alldeles runt hörnet, säger Serkis hemlighetsfullt.

Med stor sannorlikhet kommer trailern i december. Säkerligen går den upp innan någon av Warners större filmer som kanske "Sherlock Holmes 2". Hur mycket trailern kommer att visa är oklart. Men då Jackson redan hunnit spela in en större del av filmen och att han är en regissör som ofta vill skämma bort sina fans så behöver vi nog inte vara rädda för att få en teaser med endast animerad text och lite close-up bilder på ringen.

Elijah Wood berättar om händelserna vid sidan om Bilbo

Det har länge varit klart att karaktärer från "Sagan om Ringen"-trilogin som Frodo, Legolas och Galadriel kommer att dyka upp i "The Hobbit" även om de inte varit med i boken. Frågorna har varit många om var och hur de kommer att dyka upp i filmerna. Nu har Elijah Wood som gestaltar rollen som Frodo pratar ut med E! för att ge oss lite mer klarhet.

- Idén är att det händer massor med grejer samtidigt som "The Hobbit" utspelar sig bara det att det inte är med i boken utan är skrivet i andra texter av Tolkien. Detta gör att Peter Jackson kan ge oss andra historiska event vid sidan om Bilbos äventyr till draken Smaug. Detta ger oss chansen att se olika delar av Midgård och händelser vi annars aldrig skulle sett. Och det är här karaktärer som inte varit med i boken kan få möjlighet att dyka upp.

Luke Evans pratar "The Hobbit"

Luke Evans som ska spela rollen som Bard har nu snackat lite med Fresno Bee angående sitt första besök i Midgård.

- Jag försöker hålla mig vaken, det är vad som är viktigt. Att jag inte ska försvinna i tanken att jag faktiskt är med i "The Hobbit". Jag hade fjärillar i magen första dagen i Nya Zeeland. De hade en grej där de nya skådespelarna fick åka runt och besöka olika inspelningsplatser och jag fick besöka Bilbos hus och jag varit liksom "Jag befinner mig i Bilbos hus!" det var det coolaste jag varit med om, berättar Evans.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 21 november 2011 01:01 |