Film

Skribent

Hannes Kinnunen

6 november 2011 | 19:30

Veckans Hobbit v.44

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Benedict Cumberbatch om sin roll som draken Smaug och så har Peter Jackson släppt en ny videoblogg.

Peter Jackson pratar 3D i ny videoblogg

Peter Jackson har släppt ännu en ny videoblogg där han skämmer bort oss med massor av godbitar från inspelningen. 3D och kameraarbetet är det som ligger i fokus.

Benedict Cumberbatch pratar Smaug

Benedict Cumberbatch som ska gestallta draken Smaug i "The Hobbit" via samma motion-capture teknik som Andy Serkis har använt i rollen som Gollum. Nu har Benedict pratat ut lite angående detta med Variety.

- Jag lär ju inte behöva ha på mig Andy Serkis svettiga kostym får jag hoppas. De lär ju torka av den först. Att spela en reptil är något jag tror ingen har gjort förut. Jag har redan börjat att träna och jag kryper runt på min mage så ofta jag kan utan att skrämma iväg folk för mycket, berättar Benedict.

Luke Evans pratar Bard the bowman

"Immortals"-aktuella Luke Evans har pratar ut i en intervju med Moviefone angående sin roll som Bard the Bowman där han tar upp allt från hans pilbågsträning till kemin mellan skådespelarna. Läs hela intervjun här!

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 6 november 2011 19:30 |