Film

Skribent

Hannes Kinnunen

16 oktober 2011 | 21:01

Veckans Hobbit v.41

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" pratar Andy Serkis om motion-capture och så ryktas det om att klipp från filmen har visats för utvalda personer i Cannes.

Klipp från "The Hobbit" har visats i Cannes?

Den 3-6 oktober var det ett event i Cannes där tygpåsar med Bilbo på, licenserade av MGM och New Line Cinema delades ut till besökare. Nu ryktas det om att vissa har fått den stora äran att ha få sett ett par minuter från "The Hobbit" bakom stängda dörrar. Om detta nu stämmer är det något jag verkligen skulle vilja se.

Andy Serkis pratar motion-capture i radiointervju

Andy Serkis som spelade Gollum i "Sagan om Ringen-trilogin" och kommer att återvända som samma karaktär i "The Hobbit" har nu i en intervju med BBC Radio pratat ut lite angående att skådespela i motion-capture samt om sina olika roller.

Lyssna på Intervjun här!

Orlando Bloom pratar Legolas och 3D

Orlando Bloom som ska återvända till "The Hobbit" som sin roll som Legolas har nu pratat ut med Collider angående projektet och om 3D och lite annat.

Vi har aldrig riktigt vetat hur mycket tid Legolas kommer att synas i filmen. Först trodde jag att han bara skulle få en cameo men nu visar det sig att han lär vara med mer än så då han berättar att han redan varit på Nya Zeeland och filmat en del och att han senare ska dit igen för att filma lite till.

Han berättar även för Collider att hans peruk och gamla kostym fortfarande passar men att det inte är något han kommer att bära. Detta betyder alltså att Legolas kommer att bära en ny kostym. Intressant.

Här är en videointervju där Orlando Bloom berättar om Legolas.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 16 oktober 2011 21:01 |