Film

Skribent

Hannes Kinnunen

2 oktober 2011 | 19:01

Veckans Hobbit v.39

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" pratar Peter Jackson ut i en radiointervju och så berättar Mikael Persbrandt om sin roll som Beorn.

Peter Jackson pratar "The Hobbit" i radiointervju

Nya Zeelands premiärminister John Key intervjuar Peter Jackson i denna radiointervju där Peter Jackson pratar om "The Hobbit", hans favoritfilmer, Buster Keaton och mycket mer!

Lyssna här!

Mikael Persbradt pratar "Beorn"

Mikael Persbrandt som ska spela rollen som Beorn i "The Hobbit" har nu pratat ut lite angående filmerna med DN.

Vad ska du göra av din roll som Beorn, Björnmannen?

- Jag försöker förhålla mig till honom som om det handlar om ett litet drama, särskilt med tanke på den kostym jag ska bära, haha.

Men det är enormt roligt allt­ihop och jag har några riktigt schysta dialogscener med Ian McKellen och de andra som jag verkligen ser fram emot. Jag ska snart i väg på inspelningsdagar med Peter Jackson och det kommer att vara flera pass, både nästa år och 2013, säger Mikael Persbrandt som kommer ut som en riktig fantasyfantast som läste både "Bilbo" och "Sagan om ringen"-trilogin många gånger som barn. säger Persbrandt till DN.

Empire planerar 10-årsjubileum för "Sagan om ringen"?

I december firar "Sagan om Ringen-trilogin" hela 10 år! Och nu ryktas det om att världens största filmtidning Empire planerar ett stort 10-årsjubileum i sitt oktobernummer. Om detta nu kommer att stämma så är det något som vi "Ringen"-nördar bara inte får missa!

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 2 oktober 2011 19:01 |