Film

Skribent

Hannes Kinnunen

25 september 2011 | 18:30

Veckans Hobbit v.38

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" pratar John Howe ut i en intervju om sin berömda teknik och så avslöjar Evangeline Lilly att hon är rädd vad fansen ska tycka om hennes roll.

Intervju med John Howe

John Howe som ligger bakom några av de mest ikoniska teckningarna över Tolkiens böcker och som sedan varit anlitad av Peter Jackson för att göra concept-art till "Sagan om ringen"-trilogin och kommer att komma tillbaka för "The Hobbit". Nu har Howe i alla fall talat ut i en intervju om sitt arbete och sin teknik. Rätt intressant för de inbitna nördarna.

Intervjun läser du här!

Evangeline Lilly är rädd för vad fansen ska tycka

Evangeline Lilly har berättat för 3News att hon är rädd för vad fansen ska tycka om hennes roll som alven Tauriel då den är skriven specifikt för filmen och alltså inte var med i boken.

Och delar som skrivits in i filmerna och som inte var med i böckerna i "Sagan om ringen"-trilogin fick ta emot ganska mycket hat från diverse fans av böckerna runt om i världen. Så Lilly ser att det finns en stor risk att hon inte kommer att accepteras av vissa fans.

Så länge karaktären tillför något till filmerna så ser jag inget negativt i detta. Vi får helt enkelt vänta tills nästa år för att se hur hon klarar sig.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 25 september 2011 18:30 |