Film

Skribent

Hannes Kinnunen

11 september 2011 | 21:28

Veckans Hobbit v.36

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar vi att James Cameron kommer att besöka Hobbit-inspelningen och att filmen nu har fått en svensk titel.

James Cameron besöker inspelningen av "The Hobbit"

Filmregissören James Cameron som ligger bakom världens två mest inkomstbringande filmer "Titanic" och "Avatar" är på väg till Nya Zeeland för att ta sig en titt på Peter Jacksons mastodontprojekt "The Hobbit".

Peter Jackson råkade berätta för Empire Magazine att Cameron skulle komma på besök i september. Frågan är om det bara är ett glatt besök för att titta runt eller om det är något sorts jobb inblandat. Då James Cameron håller en ledande roll inom 3D film kan det kanske vara så att han på något vis är med och hjälper till med det, då även "The Hobbit" håller på att filmas i 3D.

Teaserposter och en svensk titel till "The Hobbit"

Här ovan kan du se en teaserposter till "The Hobbit", den må inte säga så mycket men det är ju också bara en teaserposter. Ni får alltså hålla till godo tills en riktig kommer.

Jag kan även säga att vi fått en svensk titel till den första filmen översatt från "An Unexpected Journey" till "En oväntad resa".

Vad tycker du om den svenska översättningen?

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 11 september 2011 21:28 |