Film

Skribent

Hannes Kinnunen

24 juli 2011 | 22:30

Veckans Hobbit v.29

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" får vi se första bilden av Thorin, men även en bild på alla dvärgar. Dessutom får vi se Peter Jacksons tredje videoblogg.

Första bilden på Thorin Oakenshield

Dvärgarnas ledare Thorin Oakenshield spelad av Richard Armitage i "The Hobbit" har fått sig en första bild. Hans skägg är definitift kortare än vad det framställdes som i boken. Hans svärd "Orcrist" får vi också en titt på och det ser riktigt bra ut.

Här ser ni även en samlad bild på alla dvärgarna i all sin prakt! Glöm de båda Snövit-filmerna nästa år, det är bara en dvärgfilm som kommer vara värd väntan, och jag tror du vet vilken jag menar.

För en större bild klicka här!

Peter Jackson pratar om Persbrandt

Aftonbladet har i en intervju med Peter Jackson och Andy Serkis frågat lite angående Mikael Persbradt som ska spela rollen som Beorn i "The Hobbit".

- Han var den bäste för jobbet. Inte för att han var svensk även om jag gärna skulle säga det till dig. Vi hade audition med många från hela världen och Mikael var den person vi tyckte fångade Beorn perfekt, säger Peter Jackson.

 - Mikael Persbrandt är imponerande. Jag regisserade honom i en scen. Han är en underbar skådespelare,säger Andy Serkis.

Peter Jacksons videoblogg #3

Peter Jackson har släppt sin tredje videoblogg som jag vill kalla för den bästa hitils. Här får vi se Dvärgarna in action och det ser väldigt bra ut och roligt. Som det bör vara. Jag orkar knappt vänta längre. Och vi får även det som det ryktats länge om bekräftat men det får ni se själva.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 24 juli 2011 22:30 |