Film

Skribent

Hannes Kinnunen

10 juli 2011 | 20:30

Veckans Hobbit v.27

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" får vi se Peter Jacksons andra videoblogg och bilder på fem olika dvärgar, varav en är Gimlis pappa.

Peter Jacksons andra videoblogg

Något som jag verkligen älskar är intressant extramaterial till filmer jag verkligen tycker om. Då kan det väl inte bli bättre om man får se extramaterial till en kommande film? Som också är den filmen man ser mest fram emot. Peter Jackson har nu släppt sin andra videoblogg från "The Hobbit". Se och njut!

Richard Armitage pratar "The Hobbit"

Den brittiska skådespelaren Richard Armitage som ska spela rollen som Thorin Oakenshield i Peter Jacksons "The Hobbit" har pratat ut om filmen i en intervju med Total Film.

- Det kommer vara ganska mycket humor i filmen. Boken är så fokuserad på dvärgarna. Jag tror att det är en chans för Peter Jackson och Fran Walsh att visa upp deras ras, deras ursprung och hur de är som karaktärer mer i detalj en vad vi fick se i "Sagan om Ringen-trilogin" där det var främst alver och män som hade det stora utrymmet", säger Richard.

En första titt på dvärgarna

Warner Bros och New Line Cinema har släppt de första bilderna på några av dvärgarna från "The Hobbit". De första vi ser är Mark Hadlow som Dori, Jed Brophy som Nori och Adam Brown som Ori.

Och här på andra bilden ser vi John Callen som Oin och Peter Hambleton som Gloin (Gimlis pappa).

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 10 juli 2011 20:30 |