Film

Skribent

Hannes Kinnunen

3 juli 2011 | 20:35

Veckans Hobbit v.26

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Hannes Kinnunen att Liv Tyler hoppas på en cameo och att det blir inspelning i Storbritannien i oktober.

Filmar "The Hobbit" i Storbritannien i höst?

Elijah Wood som ska återvända i rollen som Frodo har i en intervju med NYMag.com berättat att han ska till Storbritannien i oktober för lite filmning och sedan till Nya Zeeland för resten av inspelningen. Kan det vara så att de filmar vissa scener i Storbritannien för Christopher Lees skull? Lee är väldigt gammal (89år) och kanske inte är kapabel för en sedan lång resa.

Liv Tyler hoppas på cameo i "The Hobbit"

TheOneRing.net berättar att Liv Tyler som spelade Arwen i Peter Jacksons "Sagan om Ringen-trilogi" vill göra en cameo i "The Hobbit" då hon sett så många andra från de tidigare filmerna återvända till Nya Zeeland och att hon hade så kul med de tidigare filmerna att hon hoppas att i alla fall få en liten roll.

Arwen är dottern till Elrond. Trots att Arwen inte var med i boken så kan ändå en cameo fungera då flera scener från "The Hobbit" kommer att utspela sig i Rivendell tillsammans med Elrond.

Vad tycker du om att vissa av karaktärerna som inte var med i boken är med i filmerna?

Empires Hobbit-bilder

I förra "Veckans Hobbit" visade jag upp Entertainment Weeklys bilder från "The Hobbit" och visade även upp EMPIRE's kommande Hobbit-omslag. Nu har Empire visat upp sina bilder de tog i samma veva som Entertainment Weekly och de är i samma stil men ändå olika.

På första bilden ser vi Martin Freeman som Bilbo med de tretton dvärgarna i bakgrunden:

På andra bilden ser vi Gandalf i all sin prakt:

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 3 juli 2011 20:35 |