Film

Skribent

Hannes Kinnunen

27 juni 2011 | 03:20

Veckans Hobbit v.25

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Hannes Kinnunen att Evangeline Lilly är nu klar som Tauriel och så får vi se de första officiella bilderna från filmen.

Officiella bilder från "The Hobbit"

Entertainment Weekly har besökt inspelningen av "The Hobbit" och kan nu bjuda på ett par officiella bilder som vi kan gotta oss i medan vi väntar på att den 14 December 2012 ska uppenbara sig.

Längst upp på artikeln ser du bilden på Peter Jackson tillsammans med Martin Freeman iklädd som Bilbo i en hobbithåla.

Här har vi ännu en bild på Freeman som Bilbo.

Och här har vi en bild på Ian McKellen som ingen mindre en Gandalf.

Evangeline Lilly blir alven Tauriel i "The Hobbit"

Evangeline Lilly som många av oss bäst känner igen som Kate från tv-serien "Lost" har nu landat en roll i "The Hobbit" som Woodland-alven Tauriel berättar Peter Jackson på sin Facebook-sida.

- Evangeline Lilly kommer att spela en woodland-alv, hennes namn betyger "Mirkwoods dotter" och resten måste jag låta er gissa för tillfället. (Och nej, det är ingen romantik mellan henne och Legolas) Något som dock inte är en hemlighet är att Lilly är en väldigt talangfull skådespelerska och vi ser väldigt mycket fram emot att få jobba med henne, säger Peter Jackson

Elijah Wood pratar "The Hobbit" i videointervju

Elijah Wood har pratat ut i en intervju angående "The Hobbit". Ta en titt här nedan!

Barry Humphries blir "The Goblin King"

Barry Humphries kommer att spela kungen av alla Goblins i "The Hobbit". Han kommer att ta sig an rollen som kungen i samma stil som Andy Serkis gjort med Gollum. Alltså via Motion Capture. Berättar Peter Jackson via sin Facebook-sida.

Empire Magazines Hobbit-omslag

Att min favorittidning är en filmtidning kanske inte kommer som någon överraskning, men när den också pryds med Gandalf på omslaget så gör det inget annat än att vattnas i min mun. Detta blir Empires on-set visit på Peter Jacksons föregångare till "Sagan om Ringen"-trilogin. Numret ser väldigt spännande ut och kommer att släppas i svenska välsorterade tidningsbutiker i Juli.

Peter Jackson tilldelad en "arts icon"

Peter Jackson har tidigare blivit både dubbad till riddare samt fått en oscar för bästa regi samt film. Nästa ärofyllda tillgivelse han får ta del av är som en "arts icon" av Arts Foundation. Du kan kolla in videon om du följer länken.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 27 juni 2011 03:20 |