Film

Skribent

Hannes Kinnunen

12 juni 2011 | 20:01

Veckans Hobbit v.23

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Hannes att Peter Jackson har varit i Queenstown i hemligt ärende och får vi höra Elijah Wood i en videointervju.

Stephen Fry pratar "The Hobbit"

BBC har intervjuat Stephen Fry som kommer att spela Mästaren av Laketown i Peter Jacksons episka filmatisering av "The Hobbit".

- Min roll som mästaren av Laketown är som en blandning mellan karaktärer som borgmästaren Quimby från "The Simpsons" och Adam West från "Family Guy". säger Fry till BBC.

Vi kan alltså vänta oss en humoristisk Stephen Fry. Peter Jackson är enligt mig en av de regissörer som klarar att blanda in humor i seriösa filmer bäst och just därför kan detta bli väldigt bra.

Peter Jackson i Queenstown

SCENE har rapporterat om att man har sett Peter Jacksons privatplan landa i Queenstown på Nya Zeeland och att planet hade runt 15 personer med sig inklusive Peter Jackson. De sägs ha haft med sig en hel del utrustning för att sedan åkt iväg på motorcyklar. Kan det vara så att Peter Jackson filmar i trakterna runt Queenstown?

Elijah Wood om "The Hobbit"

I en videointervju för Access Hollywood säger Elijah Wood att han ska åka ner till Nya Zeeland i oktober för att filma och att han fortfarande inte fått läsa något manus men att han dock har koll på vad han ska spela och göra, då det är en väldigt liten del och att han ser väldigt mycket fram emot det, eftersom det är som en stor återförening.

Se videointervjun nedanför:

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 12 juni 2011 20:01 |