Film

Skribent

Hannes Kinnunen

21 maj 2011 | 19:20

Veckans Hobbit v.20

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Hannes att Stephen Fry är klar för en roll och att Conan Stevens blir orcen Azog.

Stephen Fry klar för "The Hobbit"

Peter Jackson säger via sin Facebook-sida att de har filmat klart det första filmblocket och ska ta lite ledigt för att ägna sig åt redigering och specialeffektsjobb samt förbereda sig för några riktigt stora scener framöver.

Inte bara berättar han detta utan även att den brittiske skådespelaren Stephen Fry ska spela mästaren över staden Laketown. Stephen Fry har tidigare varit med i filmer som "V for Vendetta", "Stormbreaker" och den kommande "Sherlock Holmes: A Game of Shadows".

Conan Stevens blir en orc i "The Hobbit"

Vad skulle Midgård vara utan orcer? Nu har Peter Jackson berättat via sin Facebook-sida att han castat den australienska wrestlaren/skådespelaren Conan Stevens som orcen Azog.

Ryan Gage klar för "The Hobbit"

Ryan Gage ska spela Mästarens (spelad av Stephen Fry) lömska tjänare Alfrid.

- Ryan är en riktigt duktig ung skådespelare som vi först castade i en mycket mindre roll, men vi gillade han så mycket att vi gav han den mycket större rollen som Alfrid, berättar Peter Jackson på sin Facebook-sida.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 21 maj 2011 19:20 |