Film

Skribent

Hannes Kinnunen

18 maj 2011 | 00:12

Veckans Hobbit v.19

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Hannes att Martin Freeman tar en kort paus och att Orlando Bloom verkar vara klar för projektet.

Martin Freeman tar paus från "The Hobbit"

Martin Freeman som spelar Bilbo i "The Hobbit" har nu tagit en liten paus från inspelningen för att återvända till England för att filma tre nya Sherlock-filmer för TV. Alla andra fortsätter jobba på filmen som vanligt och Freeman återvänder inom ett par veckor.

Alan Lee, John Howe och Richard Taylor svarar på dina frågor

Tecknarna och konceptarbetarna Alan Lee och John Hower samt Desing och effektsupervisorn Richard Taylor bakom "Sagan om Ringen-trilogin" och "The Hobbit" svarar på fansens frågor på deras Facebook-sida. Skynda dig dit för att ställa dina frågor!

Trollkarlar med 3D-glasögon

En kul liten bild som Peter Jackson har tagit på plats i Nya Zeeland där vi ser Ian McKellen bära ett par 3D-glasögon.

Är Orlando Bloom verkligen helt klar för "The Hobbit"?

BBC America har en intressant intervju med Orlando Bloom där det låter som att han är helt klar för rollen som Legolas i "The Hobbit".

- Jag kan inte riktigt prata om detta just nu, men jag är väldigt förväntansfull inför att vara med om allt detta igen. Jag tycker det ska bli underbart att återvända, Säger Orlando Bloom

Om nu Orlando Bloom återvänder som Legolas är frågan hur mycket utrymme han får. Legolas dyker som sagt aldrig upp i boken. Dock gör hans pappa det och kan det vara därför de petar in Legolas någonstans där? Time will tell.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 18 maj 2011 00:12 |