Film

Skribent

Hannes Kinnunen

24 april 2011 | 13:30

Veckans Hobbit v.16

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Hannes att Ian Holm nu är klar och kommer att medverka samt att Peter Jackson har tagit påsklov.

Ian Holm klar för "The Hobbit"

Peter Jackson har via sin Facebook avslöjat att Ian Holm kommer återigen gestalta hobbiten Bilbo. Hur kommer detta fungera undrar säkert många av er då Martin Freeman redan är klar för samma roll. Ian Holms äldre variant av Bilbo lär garanterat dyka upp i slutet av den andra delen av "The Hobbit" där även Elijah Wood kommer vara med och kommer fungera som en brygga mellan "The Hobbit" och Peter Jacksons tidigare "Sagan om Ringen"-trilogi.

Peter Jackson säger följande på sin Facebook sida:

- En fråga som dök upp i den senaste videbloggen var om Bilbos röst i slutet, många av er antydde att det var Sir Ian Holms. Ian Holm kommer att återvända som den äldre Bilbo Baggins men rösten var faktiskt inte hans utan det var faktiskt Martin Freemans röst. Jag måste säga att jag själv inte var säker på vem det var först heller.

Peter Jackson på påsklov

Peter Jackson har tagit ett par dagar ledigt och säger på sin Facebook sida att han nu laddar batterierna och gör lite ändringar i manuset samtidigt som han förbereder sig för de kommande scenerna som ska filmas i Rivendell.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 24 april 2011 13:30 |