Film

Skribent

Hannes Kinnunen

3 april 2011 | 13:02

Veckans Hobbit v.13

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Hannes om statusen för Orlando Bloom, Billy Boyd och att Saiorse Ronan är klar för filmen.

Orlando Bloom pratar "The Hobbit"

Orlando Bloom, mannen som ständigt dyker upp i "Veckans Hobbit". Nu är han här igen och pratar om sin eventuella medverkan i "The Hobbit". Shortlist.com fick en intervju med honom.

- Det ryktas om att du ska återvända som Legolas i "The Hobbit". Kan du berätta något mer specifikt om projektet?, frågar Shortlist.

- Jag skulle vilja ha något att säga. Det skulle vara en ära att bli tillfrågad att få återvända, jag skulle ha sprungit till jobbet för att återigen få arbeta med Peter Jackson. Jag dyrkar honom och jag är så exhalterad för vad som kan komma att hända. Men just nu är det inget jag kan bekräfta, säger Bloom.

Orlando Bloom som Legolas, igen? Vi får väl vänta ut och se.  

Billy Boyd vill besöka Midgård igen

Billy Boyd som spelade Pippin i "Sagan om ringen"-trilogin har berättat för DailyRecord att han planerar en resa till Nya Zeeland i år för att besöka "The Hobbit"-produktionen. Elijah Wood (Frodo) och Dominic Monaghan (Merry) ska också följa med för att göra en så kallad återförening och att försöka få i alla fall en liten cameo berättar Boyd.

Saiorse Ronan med i "The Hobbit"

Det har länge ryktats om att Saiorse Ronan ska ha fått en roll i Peter Jacksons kommande "The Hobbit". Nu har hon i en intervju med Total Film svarat på en skum fråga som tyder på att hon faktiskt är klar för filmerna.

- Ni ska precis börja filma för "The Hobbit" - hur länge har du vetat att du ska vara med i "The Hobbit"?, frågar Total Film.

- När jag gjorde "The Lovely Bones" med Peter Jackson så sa de: Vi vill ha dig till "The Hobbit". Och jag älskar boken. Så det ska bli riktigt coolt att få återvända till Nya Zeeland, säger Ronan.

Frågan är vilken roll hon får. Ryktet har ju gått att hon ska få spela alven Itaril som är skapad just för filmen eller kan hon få någon helt annan roll?. Att hon ska vara med i filmerna är dock inte bekräftat av någon från produktionen men detta låter tillräckligt säkert och vi lär få veta mer i en kommande pressrelease.

Spionbilder på Gollum och Bilbo

Spionbilderna börjar svärma in på internet nu när inspelningen för "The Hobbit" har dragit igång. TheOneRing.net har kommit över en bunt bilder där vi ser både Martin Freeman utklädd i rollen som Bilbo och Andy Serkis i sin motion capture-dräkt för rollen som Gollum.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 3 april 2011 13:02 |