Film

Skribent

Hannes Kinnunen

10 juni 2012 | 00:01

Världspremiären av "Hobbit" blir på Nya Zeeland

I veckans rapporter får vi se den sjunde produktionsvideon från Peter Jackson och så får vi reda på att världspremiären av "Hobbit: En oväntad resa" äger rum på Nya Zeeland.

Det är nu klart att röda mattan till världspremiären av "Hobbit: En oväntad resa" kommer att rullas ut den 28:e november i Wellington, på Nya Zeeland. Det blir nästan 10 år efter världspremiären av "Sagan om Konungens Återkomst" som skedde på samma plats.

- Jag vet att jag talar för en hel bunt av dvärgar, alver och hobbits när jag säger att staden har en speciell plats i våra hjärtan. Vi kan inte tänka oss något mer perfekt sätt att skicka "Hobbit" ut i världen än att fira det hela med en stor fest här i Wellington, säger Peter Jackson till Stuff.co.nz

Ny produktionsvideo från "Hobbit"

Peter Jackson och hans arme av filmskapare nere i Nya Zeeland har precis släppt deras sjunde och senaste produktionsbloggen från inspelningen av "Hobbit". Vi får i den här delen följa med bakom de tidigare stängda dörrarna på Stone Street Studios och se all magi som försigår därinne.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013. 

Kolla in vår specialsajt för the "The Hobbit" där du hittar allt om filmerna!

| 10 juni 2012 00:01 |