Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 april 2021 | 08:30

Världens största Harry Potter-butik öppnar i New York

Alla mugglare är välkomna från den 3 juni.
Inom kort får New York sin första officiella Harry Potter-butik.
 
Filmerna om den unge trollkarlen har fått en massiv fanskara under de senaste 20 åren, och äntligen finns det en plats där vi kan skaffa våra egna Gryffindor-halsdukar och andra förtrollade attiraljer.

På tre våningar och nära 2000 kvadratmeter samlar Harry Potter Store mängder av produkter från ”Harry Potter” och ”Fantastiska vidunder”, varav många inte går att få tag på någon annanstans.
 
 
På plats finns äkta rekvisita från filmerna så som Harrys, Rons, Hermiones och Dumbledores trollstavar, den gyllene kvicken, Tom Riddles dagbok och mycket mer, skriver Entertainment Weekly. Unga magiker kan också vässa sina skills med hjälp av ett interaktivt trollstavsbord. Fler interaktiva upplevelser utlovas.
 
 
- Det har varit en tuff period för många. Vi hoppas att Harry Potter-butiken ska bringa lite magi tillbaka till människors liv, säger Karl Durrant, chef för Warner Bros. Retail Destinations.
 
Butiken öppnar den 3 juni på 935 Broadway, nära Flatiron-byggnaden. Se fler bilder här nedan.
 
 
Missa inte heller Harry Potter-dokumentären som just har släppts på Youtube, laddad med nostalgiska klipp för alla fans.
| 22 april 2021 08:30 |