Film

Skribent

Richard Hammar

3 maj 2017 | 14:00

Chris Pratt är glad att han inte fick rollen som Superman

Om du hade frågat någon året 2006 om de hellre skulle spela rollen som Superman eller Star-Lord i en superhjältefilm, är oddsen att de flesta skulle ha sagt Superman.
Chris Pratt var för drygt tio år sedan på audition för rollen som Superman i Bryan Singers "Superman Returns" och trots att han inte landade rollen, säger han att han är glad att han inte fick den.
 
Skådespelaren var nyligen gäst i The Late Show with Stephen Colbert och berättade om sitt försök till rollen som Superman. När Colbert tog upp det, efter att ha hört nyheten om Pratts audition, kände han omedelbart att Pratt absolut skulle klara av att spela en så stor ikonisk hjälte. Pratt svarade snabbt att "regissören höll inte med om det".
 
 
- Det visar bara på något sätt att det var ödet. Om det inte löser sig i ögonblicket, ha tro på att det kan fungera i framtiden. Det nej som du får idag kan betyda en ännu starkare ja i framtiden. Förstår du vad jag menar? Jag är glad att jag inte blev Superman!
 
Vi håller nog med om det, "Superman Returns" blev ingen succé och Pratt som Star-Lord i "Guardians of the Galaxy" är som handen i handsken.
 
Vad tycker ni, tror ni Pratt skulle passat som Superman eller var det bra att han inte fick rollen?
| 3 maj 2017 14:00 |