Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

12 september 2014 | 10:00

"Våra värsta år"-spinoff på gång

Japp, du läste rätt.
Nästan 20 år efter att den kultförklarade komediserien om skoförsäljaren Al Bundy och hans familj slutade kan den nu få nytt liv. I form av en spinoff-serie som skulle handla om... Bud Bundy. 

Tydligen pitchas just nu , enligt The Hollywood Reporter, Bud Bundy-idén till studion som producerade Fox-komedin - och det är det enda som finns att förtälja för närvarande. Det är inget sagt om David Faustino, som spelade Bud i "Våra värsta år", i så fall skulle reprisera sin gamla roll. Inte heller om Ed O'Neill, Katey Sagal och Christina Applegate skulle kunna tänka sig dyka upp. 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Applegate, Sagal, O'Neill och Faustino återförenades i veckan när Katey Sagal fick sin stjärna på Hollywood Boardwalk.

"Våra värsta år" var en av de första egenproducerade serierna hos Fox när det begav sig. Komedin gick i elva säsonger från 1987 till 1997 och har vevats runt ett otal gånger i TV3. 

Ed O'Neill ses numera i femfaldigt Emmy-prisade komedin "Modern Family", Katey Sagal har en nyckelroll i sin makes mc-drama "Sons of Anarchy" och Christina Applegate hade senast en av huvudrollerna i nedlagda komediserien "Up All Night". Faustino har det varit tystare om, han jobbar mest som röstskådespelare, bland annat i "The Legend of Korra". Nyligen förenades han också med sin TV-pappa i ett avsnitt av "Modern Family".

Skulle du se en "Våra värsta år"-spinoff om den gick till serie? 
| 12 september 2014 10:00 |