Film

Skribent

Oscar Söderman

18 april 2020 | 18:00

Var med och kora Sveriges bästa biografer!

Hjälp oss hylla Sveriges kvartersbiografer genom att skicka in dina bästa biominnen.
Biosverige står av förklarliga skäl fortfarande relativt stilla med några tappra kvartersbiografer fortfarande igång, och nu vill vi hylla allas våra biografer med hjälp av er.

Dela med er av era favoritbiografer och era bästa minnen därifrån så skriver vi tillsammans en hyllning till lokalerna och människorna som jobbar där, som ett tack för alla fantastiska bioupplevelser de gett genom åren! Oavsett hur mycket vi vill så har vi tyvärr inte möjlighet att besöka varenda en av alla Sveriges biografer, men tillsammans med er har vi besökt fler biografer sammanlagt än vad vi någonsin kunnat själva!

Har du kanske ett speciellt filmminne från en kvartersbiograf? Finns det en speciell liten pärla med bäst snacks, kaffe eller till och med mat? Har du en biograf nära dig med extra bra personal? Kanske finns det en med de perfekta salongerna? Du har kanske till och med skapat vänskaper för livet i en biograf?
 
Ni ser, det går att svara lite vad som helst. Så länge din favoritbiograf hyllas! Så återigen, kommentera nedan:
 
Vilken är just din favoritkvartersbiograf, varför och vilket är ditt bästa biominne därifrån? Det går också bra att maila ditt svar till biominnen@moviezine.se.

Tillsammans kan vi ge våra biografer ett lyft i dessa tuffa tider!
| 18 april 2020 18:00 |