Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 maj 2022 | 15:30

Vampyrserien "Legacies" och 13 serier till har skrotats under natten

Överlevde dina favoritserier nattens nedläggningar?
Under de två senaste pandemiåren så har vi sluppit undan de mest brutala nedläggningsdagarna från de amerikanska tv-kanalerna (CBS, NBC, Fox, ABC och The CW) som finansieras genom annonsering och reklampauser. Det här året verkar man däremot köra på som vanligt igen.
 
För annars hör det faktiskt till vanligheterna att det under mitten av maj läggs ned en hel drös tv-serier på samma gång, eftersom man i samma veva kommer att lägga beställningar på helt nya tv-serier som fått visa upp sina pilotavsnitt för de olika tv-bolagscheferna. Och om man sitter på en ny titel som man tror kommer att sälja dyrare reklamplatser, så måste ju tyvärr de underpresterande tv-serierna skrotas.
 
Under natten till fredag så rök därför ett helt gäng tv-serier, där "Legacies", "Naomi", "Dynastin", "Magnum P.I." bara är några av titlarna som även har gått att följa här i Sverige. Nedläggningarna brukar däremot ha en tendens att pågå hela vägen fram tills helgens slut, så vi kommer att fortsätta uppdatera den här artikeln om fler titlar hinner skrotas innan veckans slut.
 

Här är listan på alla 14 tv-serierna som lades ned under natten:

 
Det blev bara en säsong av Ava DuVernays "Naomi" hos The CW. Serien har gått att följa hos HBO Max i Sverige.
 
”4400” (The CW)
 
”B Positive” (CBS)
 
”Charmed” (The CW)
 
”Dynasty” (The CW)
 
”Good Sam” (CBS)
 
”How We Roll” (CBS)
 
”In the Dark” (The CW)
 
”Kenan” (NBC)
 
”Legacies” (The CW)
 
”Magnum P.I.” (CBS)
 
”Mr. Mayor” (NBC)
 
”Naomi” (The CW)
 
”Roswell, New Mexico” (The CW)
 
”The Endgame” (NBC)
 

Läs också: "The Flash" och 6 ytterligare tv-serier får fler säsonger hos The CW

 
Följde du någon av tv-serierna som lades ned under natten? Tycker du att man har fattat rätt beslut? Kommentera gärna nedan!
| 13 maj 2022 15:30 |