FÖRHANDSVISNING!

Skribent

MovieZine

20 maj 2015 | 13:55

Välkommen på förhandsvisning av sommarens komedi "Spy"

Följ med Melissa McCarthy undercover torsdagen den 21 maj.
Tillsammans med våra vänner på 20th Century Fox har vi nöjer att bjuda in MovieZines läsare till en tokrolig filmkväll! Ta med en skrattsugen vän och se spionkomedin "Spy" först av alla. 

Handling:

Melissa McCarthy spelar den försynta CIA-analytikern Susan Cooper, en osynlig kontorsråtta som aldrig får det erkännandet hon förtjänar. Men när hennes partner (Jude Law) försvinner spårlöst och en annan topp-agent (Jason Statham) hamnar i svårigheter så erbjuder hon sig att jobba undercover och infiltrerar en grupp vapensmugglare med uppdrag att förhindra en internationell katastrof… För regi står Paul Feig som tidigare regisserat "Bridesmaids" och "The Heat" och i en av rollerna ser vi vårt eget komiska geni Björn Gustafsson.

När visas filmen?

Torsdagen den 21 maj kl. 18 på biograf Park (Sturegatan 18) i Stockholm. Dörrarna öppnar 17.30, kom i god tid för de bästa platserna.

Hämta dina gratis biljetter:

Biljetterna hämtas på Filmstaden Sergel (Hötorget). Du får 2 biljetter mot uppvisande av den här sidan, som utskrift eller i mobilen. Det finns fortfarande platser, först till kvarn!


"Spy" har biopremiär över hela landet den 5 juni.
| 20 maj 2015 13:55 |