Film

Skribent

Alexander Dunerfors

2 februari 2013 | 16:01

Våldsam final utlovas i "Kick-Ass 3"

Seriens skapare Mark Millar sätter punkt för trilogin med ett "realistiskt slut".

Det blir en tredje film i "Kick-Ass"-serien. I en intervju berättar seriemanusförfattaren och skaparen till "Kick-Ass", Mark Millar, om sina planer för att avrunda trilogin.

- Det kommer absolut en till. Men "Kick-Ass 3" blir vår sista. Jag berättade det för Universal och fick frågan: "Vad menar du?" Jag sa att det är där allt tar slut. De frågade: "Kommer alla att dö i slutet?" Jag sa: "Kanske - det är ju tänkt som en realistisk superhjältehistoria."

"Kick-Ass" från 2009 följer amatör-brottsbekämparen Dave som köper en superhjältedräkt på nätet och ger sig i kast med stans scumbags. Frågan är om stackars Aaron Johnson överlever till slutet?

- Är man inte Superman eller Batman, så kommer man förr eller senare att gå runt fel hörn och få huvudet insparkat eller bli skjuten. Kick-Ass måste spegla det. Det måste ske något dramatiskt i slutet, han kan inte fortsätta för resten av sitt liv, tillägger Millar när han pratar med SFX.

Chloe Grace Moretz och Jim Carrey har roller i uppföljaren "Kick-Ass 2", som släpps på bio i höst. Jeff Wadlow tar över regin efter Matthew Vaughn som gjorde ettan.

När "Kick-Ass 3" kan tänkas komma eller vem som regisserar är långt ifrån klart än.

| 2 februari 2013 16:01 |