Serie

Skribent

Tobias Andersson

2 januari 2023 | 21:01

Ung Lady Danbury gör praktfull entré – se nya bilden från ”Bridgerton”-spinoffen

Netflix visar upp första bild på Arsema Thomas som en ung Lady Danbury i prequelserien ”Queen Charlotte: A Bridgerton Story”.
Det Netflixproducerade kostymdramat blev minst sagt en riktig tittarsuccé. Sedan lång tid tillbaka har serien fått grönt ljus för inte bara en tredje, utan också för en fjärde säsong, och som fan har du säkert redan stenkoll på att en spinoff-serie i form av en prequel har premiär i år (ja, nu är vi inne i 2023). Något exakt premiärdatum är dock ännu inte bekräftat.
 
Inspelningen av ”Queen Charlotte: A Bridgerton Story” är i full gång och Netflix visar nu upp en första bild (som du kan se nedan) på en storstilad, ung Lady Agatha Danbury spelad av Arsema Thomas.
 
 
I ”Queen Charlotte: A Bridgerton Story” kommer vi att få se hur Charlotte tog sig till makten som drottning hos societeten i 1700-talets London. Agatha Danbury kommer att bli lite av en ledstjärna för den nya drottningen samtidigt som hon kommer hitta sin egen kraft hos societeten, skriver The Hollywood reporter.
 
Kärlek, drama och skandaler är inte helt främmande för skådespelerskan Arsema Thomas då hon tidigare synts i filmen "Kärlek som befriar".
| 2 januari 2023 21:01 |