Serie

Skribent

Alexander Kardelo

11 februari 2023 | 18:00

Netflix dumpade "Uncoupled" - serien får ny chans hos Showtime

Goda nyheter till alla som föll för Neil Patrick Harris komediserie! Dejtingjakten i New York fortsätter på en ny streamingtjänst.
"Den man förlorar, vinner en annan" sjöng Anita Lindblom för längesen. Det verkar som att kärlekens lagar även gäller i krig... streamingkrig, that is. Det där var ett långt och omständligt sätt att säga att tv-serien "Uncoupled" får nytt liv.
 
I mitten av januari valde Netflix att dumpa "Uncoupled" som hade fått premiär förra sommaren - anledningen sägs ha varit låga tittarsiffror. Nu har Showtime frågat chans på Neil Patrick Harris och lovar att bjuda fans på en andra säsong.
 
 
I den romantiska dramakomediserien fick vi följa en 40-nånting man som gör slut med sin pojkvän och måste ge sig "ut på marknaden" på nytt, utan en aning hur man gör. Bakom serien stod Darren Star ("Emily in Paris", "Sex and the City") och Jeffrey Richman ("Modern Family").
 
Det är ovanligt, men inte helt nytt ändå, att nedlagda serier hittar ett annat hem. I dessa tider när Netflix verkar skrota var och varannan favorit ger det viss trygghet att veta att det alltid finns hopp för mer.
 
Läs också Netflix-chefens besked: "Vi har aldrig lagt ner en framgångsrik serie"
| 11 februari 2023 18:00 |