Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 januari 2023 | 10:00

Netflix skrotar "Emily in Paris"- skaparens nya serie efter en säsong

Darren Star har haft stora framgångar med både "Sex and the City" och "Emily in Paris", men Neil Patrick Harris-komedin "Uncoupled" fick bara en säsong.
THR rapporterar att Netflix har valt att dumpa relationskomedin "Uncoupled", med skådespelaren Neil Patrick Harris i huvudrollen. Serien är skapad av Darren Star ("Sex and the City", "Emily in Paris") och fick endast en säsong hos streamingjätten.
 
Såhär glad blev Neil Patrick Harris när han fick höra att "Uncoupled" inte får en andra säsong.
 
Handlingen i "Uncoupled" kretsade kring Michaels (Harris) till synes perfekta tillvaro i en relation med samma man sedan 17 år tillbaka. Men plötsligt dumpas han och tvingas upptäcka hur livet ser ut för en gay, 40-plussare i New York. En verklighet han inte var beredd på att tvingas kliva in i.
 
Serien fick ett okej mottagande av de tv-kritiker som gav serien en chans, men dessvärre verkar de flesta tittarna ha uteblivit. "Uncoupled" lyckades enbart nå Netflix topp 10-lista under sin första vecka efter premiären, men föll därefter uppenbarligen bort ur folks intresse. Och om det är något vi har lärt oss under de senaste åren hos Netflix, så är det att det är väldigt svårt att överleva sin första säsong - om serien inte ligger kvar på topp 10-listan åtminstone en månad efter premiären.
 

Läs också: 18 tv-serier att inleda det nya året med

 
Hann du ge "Uncoupled" en chans? Förtjänade Harris en andra säsong? Kommentera gärna nedan!
| 14 januari 2023 10:00 |