Film

Skribent

Mats Karlsson

17 juli 2014 | 20:00

"Uncharted" spelas in i början av 2015

Regissören Seth Gordon startar inspelningarna av Naughty Dogs spelserie i början av nästa år.
Ett av de många populära spel som ska komma till bioduken  är Naughty Dogs "Uncharted" och i februari fick vi reda på att Seth Gordon ("Horrible Bosses") var i förhandlingar om registolen. Nu berättar Gordon att han siktar på att starta inspelningarna i början av nästa år.

- Jag tror att det blir i början av nästa år, det är planen i alla fall. Eftersom förberedelserna är så komplicerade känns som det skulle vara imorgon. , säger Gordon till Zap2It.

Gordon berättar även att manusförfattarna har fått till ett bra manus och filmen kommer att bli väldigt internationell. Regissören avslöjar också att man håller på och letar efter rätt skådespelare till huvudrollen (Nathan Drake).

- Jag vill ha en fantastisk skådespelare. Det finns inte en chans att vi väljer en känd skådespelare som inte kan agera.

Sedan tidigare vet vi att historien ska kretsa kring upptäckaren Nathan Drake som letar efter en förlorad skatt. Till sin hjälp har han journalisten Elena Fisher och mentorn Victor "Sully" Sullivan.
| 17 juli 2014 20:00 |