Spel

Skribent

Anders Eklöf

29 oktober 2021 | 18:41

"Uncharted"-regissören arbetar på ett nytt Marvel-spel

Regissören bakom "Uncharted 1-3" sysslar med ett berättelsedrivet Marvel-spel.
För några år sedan fick vi höra att "Uncharted"-regissören Amy Hennig bildat en speldivision hos filmproducenten Skydance Media, som ligger bakom filmer som "Mission: Impossible", "Star Trek" och "Terminator: Dark Fate".
 
Då fick vi veta att de skulle arbeta på berättelsedrivna upplevelser och interkativa serier som ska tilltala både spelare och icke-spelare. 
 
 
Nu har Skydance gått ut med att de gör ett spel tillsammans med Marvel Entertainment, som beksrivs som ett "berättelsedrivet blockbuster-action-äventyr" med "en helt originell berättelse som utspelar sig i Marvel-universumet". 
 
- Jag kan inte föreställa mig en bättre samarbetspartner än Marvel för vårt första spel. Marvel-universumet symboliserar action, mystik och spänning som är typiskt för den äventyrsgenren jag älskar och passar perfekt för en interaktiv upplevelse. Det hedrar mig att vi ska få berätta en originell berättelse med all den mänskligheten, komplexiteten och humorn som gör Marvel-karaktärerna så spännande och låta spelarna förkroppsliga dessa älskade hjältar, säger Amy Hennig. 
 
Det har blivit en hel del Marvel-spel den senasge tiden som "Spider-Man" av Insomniac Games, "Avengers" av Crystal Dynamics och senast "Guardians of the Galaxy" av Edios Montréal. 
 
Vilken Marvel-karaktär hoppas du spelet handlar om?
| 29 oktober 2021 18:41 |