Serie

Skribent

Alexander Kardelo

4 maj 2018 | 07:00

Underbara "Unbreakable Kimmy Schmidt" tar farväl

Netflix charmiga komediserie läggs ned - men först, en långfilm!
Det blir inga fler avsnitt av "Unbreakable Kimmy Schmidt" efter den kommande fjärde säsongen. Men vi har inte sett det sista av den charmigt malplacerade New York-tjejen. Den stora finalen blir en långfilm, där manusförfattaren Tina Fey får chansen att knyta ihop alla lösa trådar.

"Unbreakable Kimmy Schmidt" var en av Netflix första komediserier i halvtimmes-formatet, och har blivit både hyllad och flerfaldigt Emmy-nominerad. I det här fallet är det troligen inte dalande tittarsiffror som hindrar en fortsättning.
 
"Efter fyra säsonger och mer än 50 avsnitt kände alla att det var dags att avsluta serien" skriver Deadline.

Ellie Kemper ("Bridesmaids") spelar titelrollen, en munter och naiv tjej som spenderat flera år instängd i en bunker. När hon kommer ut, och hamnar i bittra och självupptagna Manhattan-bors sällskap, måste hon lära sig allt om vuxenlivet och samtidigt försöka sprida lite glädje i sin omgivning.
 
Som tur är har vi fortfarande många Kimmy-äventyr att se fram emot. Den fjärde säsongen är uppdelad i två delar, varav första släpps den 30 maj och andra senare i år. Här nedan ser du första trailern för de nya avsnitten:
 
 
Kommer ni sakna "Unbreakable Kimmy Schmidt" eller är det på tiden att serien tar slut? Kommentera nedan.
| 4 maj 2018 07:00 |