Serie

Skribent

Alexander Dunerfors

12 juni 2016 | 10:30

”Ugly Betty”-gänget hoppas på revival

Tio år efter seriens premiär - här återförenas stjärnorna.
Revivals är på modet, så varför inte ta tillbaka ”Ugly Betty”? Skådespelarna återförenades på tv-festivalen ATX i Texas i helgen, och passade på att sälja in sina idéer för en tv-special.

America Ferrera, Vanessa Williams Michael Urie, Rebecca Romijn, Eric Mabius, Mark Indelicato, Ana Ortiz... alla var där, utom en hastigt sjuk Becki Newton som fick en hälsning inspelad till sig. Ferrera väckte fansens förhoppningar med att säga:

- Det kommer en tvåtimmars-special hos Hulu! Ok, det är inte sant, men om ni twittrar det…

Seriens skapare Silvio Horta berättade att han gärna samlar ihop gänget på nytt:

- Det finns många fler historier att berätta. Det vore en dröm att göra något på nytt. Men under ett villkor, då måste alla på den här scenen vara med. 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Den helsköna dramakomediserien om Betty, den fula ankungen som fick jobb på det fina magasinet MODE, fick premiär 2006 och gick i fyra säsonger. Serien var banbrytande utan att egentligen försöka, med en latino-familj i centrum och flera homo- och transsexuella karaktärer.

Skådespelarna håller kontakten och verkar enligt Entertainment Weeklys liveblogg ha svårt att helt släppa sina gamla roller. America Ferrera ser ljust på framtiden:

- Det tog alla 20 minuter att svara på mitt mail om att komma till ATX! Jag tror att det blir en reunion-film.

Stjärnorna passade på att starta ett twitterupprop riktat mot streamingtjänsten Hulu, med hashtaggen #HuluBringBackUglyBetty.

Skulle ni också vilja se mer av "Ugly Betty"?
| 12 juni 2016 10:30 |