Film

Skribent

Jonatan Blomberg

7 december 2022 | 14:00

Sista trailern inför efterlängtade premiären av "UFO Sweden"

Crazy Pictures bjuder oss på en sista smygtitt av deras kommande äventyrsfilm för vuxna, som får biopremiär på juldagen.
Arbetet med en av årets mest ambitiösa svenska långfilmer har pågått fram tills för bara någon vecka sedan, när "UFO Sweden" blev officiellt helt färdig. På måndag får filmen nämligen världspremiär under en specialvisning i Norrköping, där filmen har spelats in och till största del även utspelar sig året 1996. 
 
Men alla andra svenskar som har väntat länge på att få se något riktigt ambitiöst inom sci-fi och äventyrsgenren här i Sverige, kan i alla fall redan nu smygtitta på filmens sista och (enligt mig) bästa trailer hittills. 
 
 
Enligt Crazy Pictures själva så går "UFO Sweden" att likna med en kombination av "Arkiv X" och "Stranger Things", fast i Östergötland på 90-talet. I huvudrollen kommer vi att få följa Inez Dahl Torhaug, vars karaktär misstänker att hennes försvunna pappa har kidnappats av utomjordingar. För att komma till botten med den oväntade sanningen, så tar hon hjälp av den lokala föreningen UFO Sweden.
 
Från och med den 8 december går det att börja boka biljetter till biopremiären på juldagen. 
 
Kommer du att ge "UFO Sweden" en chans på bio under julen? Kommentera gärna nedan!
| 7 december 2022 14:00 |