Film

Skribent

Alexander Dunerfors

15 september 2011 | 10:34

Twilight-fansen tycker till om nya trailern

Vi har låtit några av Sveriges värsta Twi-hards recensera senaste trailern till "Breaking Dawn - Part 1".

"Breaking Dawn - Part 1" går upp på biografer världen över den 16 november. En minst lika efterlängtad premiär skedde natten till onsdag, då filmens andra trailer släpptes på nätet. Men vad säger fansen?

- Helt magisk och gåshudframkallande. "Breaking Dawn - Del 1" kommer inte bara att leva upp till mina förväntningar, den kommer att överträffa dem! 16 november har aldrig känts så långt borta, berättar Jennifer från TwilightSweden.se för MovieZine.

- Vi som känner till sagan vet vad vi vill ha och Bill Condon har verkligen lyssnat med det rätta örat, samt verkar ha prickat precis rätt när det gäller att få med de små detaljerna som alla fans hoppas på. Naturligtvis då framförallt den berömda scenen med "sänggaveln"! Visst, det är är bara den andra trailern och det är fortfarande långt kvar till premiären. Mycket kan hända än. Fast, nej, vi har väldigt svårt att se att Bill Condon skulle kunna misslyckas efter att ha sett två mycket starka trailers, säger mammorna från TwilightMoms.se.

- Denna trailern är mycket mer pampig och den innehåller så mycket mer än vad den förra gjorde. Dessutom så kunde man känna allt som Breaking Dawn har: romantik, action och samtidigt lite läskig. Nu tror jag att alla förväntningarna har blivit ännu högre, när vi har fått se så mycket som faktiskt stämmer in med boken, tycker Twilight-bloggaren Rebecca.  

Vad tyckte du om trailern? Kommentera nedan.

| 15 september 2011 10:34 |