Film

Skribent

Mats Karlsson

28 maj 2010 | 11:01

Twilight Fan Event med Lautner och Stewart

Måndagen den 21 juni bjuds Twilight-fans in till ett stort event på Hovet i Stockholm i närvaro av skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob).

MovieZine rapporterade tidigare i veckan att Twilight-stjärnorna Taylor Lautner och Kristen Stewart kommer till Stockholm 21 juni. Däremot fanns det inget planerat att göra något med eller för fansen, men nu kommer man att uppfylla fansens högsta önskan.

De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av "Eclipse", den tredje delen i The Twilight Saga. De tidigare filmerna "Twilight" och "New Moon" var båda stora publiksuccéer på bio i Sverige.

Under sin Europaturné besöker skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner Madrid, Rom och Stockholm. I samband med Stockholmsbesöket närvarar de på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm, där de kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från "Eclipse".

Biljetterna till Twilight Fan Event är gratis och släpps torsdag den 3 juni klockan 08.00 på biograf Sergel i Stockholm, biograf Bergakungen i Göteborg och biograf Filmstaden Storgatan i Malmö. Antalet platser är begränsat, max två biljetter per person.

De 100 första på varje biograf får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen.

I övriga landet genomförs utlottningar och tävlingar om Twilight Fan Event biljetter på Bioklubben samt tillsammans med samarbetspartners, mer information dyker upp på SF.se under respektive stad.

Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.

"Eclipse" kommer att få världspremiär den 30 juni och biljetterna till Twilight Movie Night 29 juni släpps onsdag den 2 juni.

| 28 maj 2010 11:01 |