Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 juli 2017 | 11:00

Två scener från trailern kom aldrig med i ”Spider-Man: Homecoming”

Och det var inte heller meningen, förklarar regissören Jon Watts.
Det är inte alls ovanligt att trailer-scener saknas i själva filmen. Trailers klipps ibland så tidigt som ett år innan premiär, och den där spännande sekvensen du såg kan hamna på klipprumsgolvet långt innan filmen är färdig.

Sen finns också scenerna som skapas enbart med trailern i åtanke, aldrig menade att vara med i filmen. Regissören Jon Watts berättar i en intervju om två klipp som vi inte får se i bioaktuella ”Spider-Man: Homecoming”.
 

Scenen där Iron Man och Spider-Man far igenom Queens

 
- I den allra första trailern ville de ha med ett klipp på Spider-Man och Iron Man som flyger tillsammans. De ville använda något från Staten Island Ferry-scenen, men bakgrunden såg inte så kul ut. Färjeterminalen är en väldigt enkel byggnad. Det såg ut som en ofärdig 3D-bild, säger han till ScreenCrush.

- Jag tänkte: ”Vi sätter dem i Queens. Låt oss använda det som bakgrund.” Vi kunde ju inte skapa ett helt nytt klipp, så vi använde ett klipp från tunnelbanan och satte in dem där. Det känns lite märkligt att ha med en scen i trailern som inte är med i filmen, men det är ett häftigt klipp.
 
 

Scenen där Vulture stiger ner mot kameran

 
- Scenen i hotell-atriumet skapades för Comic Con, för en ”sizzle reel” innan vi egentligen hade filmat något. Det var aldrig menat att vara med i filmen. Men jag använde den vinkeln för att presentera Vulture i början, hur han svävar och landar mot kameran så där. Jag använde den scenen, bara inte längre på ett hotell i Atlanta.
 
 
Även utan klippen låter det som att Spider-Mans fans är nöjda med hans senaste bioäventyr. Här kan du läsa vår recension av "Spider-Man: Homecoming"!
 
Har du sett fler klipp i ”Spider-Man: Homecoming”-trailern som inte kom med i filmen? Kommentera nedan.
| 6 juli 2017 11:00 |