Film

Skribent

MovieZine

25 november 2022 | 20:00

Två stora filmer släpps på SkyShowtime idag

Michael Bays adrenalinpackade "Ambulance" och Kenneth Branaghs varma familjedrama "Belfast" finns nu att streama.
Idag landar två av årets mer uppmärksammade biofilmer på streaming, exklusivt hos SkyShowtime. Michael Bays "Ambulance" bjuder på en vild åktur genom Los Angeles medan Kenneth Branagh berättar om sin barndom i "Belfast".
 
 

Fullt Bayhem i "Ambulance"

 
Med danska thrillern "Ambulansen" som förlaga har Michael Bay skapat ännu en högoktanig actionrulle. Här ser vi Jake Gyllenhaal och Yahya Abdul-Mateen II som två desperata bröder som tar till bankrån. Men när rånet går snett flyr de i en stulen ambulans med en döende polis och en kidnappad sjukvårdare (Eiza Gonzalez). Det blir början på en fartfylld jakt på Los Angeles gator.
 
 

"Belfast" är en av Branaghs bästa 

 
Ett hjärtevärmande drama berättar om en pojke som växer upp i 60-talets Belfast. Det är oroliga tider i hela landet, men hemma finns inget annat än kärlek och skratt. Regissören Kenneth Branagh gör sitt mest personliga drama och får med sig en alldeles skinande ensemble: Jamie Dornan och Judi Dench är några av skådespelarna.
 
 

Fler storfilmer på väg till SkyShowtime i vinter

 
Den relativt nylanserade streamingtjänsten SkyShowtime (tidigare Paramount+ i Sverige) har lovat att samla storfilmer från Paramount och Universal. Där finns nu även äventyrsrullen "The Lost City" med Sandra Bullock att beskåda, och familjefilmen "Sonic the Hedhehog 2" med Jim Carrey i sitt esse.
 
Fler storfilmer är på väg: inom kort kommer vikingadramat "The Northman" (14 december), "Top Gun: Maverick" (22 december) och "Jurassic World: Dominion" (gissningsvis i början av 2023).
| 25 november 2022 20:00 |