Film

Skribent

Alexander Dunerfors

1 augusti 2015 | 12:00

Två ”Deadpool”-trailers debuterar i veckan

Dags för Ryan Reynolds att släppa loss ”the Merc with a Mouth”.
Under Comic-Con i San Diego i juli var ”Deadpool” en av de filmerna som drev publiken som galnast. När den splitternya trailern visades inför tusentals fans i Hall H krävde de att få se den igen. Snart får vi själva ta reda på vad hajpen handlar om.

På tisdag släpps den första trailern till ”Deadpool”. En ocensurerad red band-version kommer att debutera i Conan O’Briens talkshow på kvällen, vilket innebär att vi troligen får se den online först onsdag morgon. Vi kommer givetvis lägga upp den på MovieZine så snart vi får.

Senast fredag väntas en green band-version landa. Utan svordomar och våld blir den 17 sekunder kortare. Trailern ska visas på bio ihop med ”Fantastic Four” som har premiär till helgen.

Uppdatering 3 augusti: 20th Century Fox har släppt en "trailer för trailern":


”Deadpool” berättar om Marvel Comics mest okonventionella antihjälte: legosoldaten Wade Wilson som efter ett experiment får superkrafter, och tar sig an namnet Deadpool. Med sina nya förmågor och en mörk, skruvad känsla för humor, jagar han mannen som nästan förstörde hans liv.

Förutom Ryan Reynolds i huvudrollen syns Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Gina Carano, Ed Skrein och T.J. Miller i rollistan. ”Deadpool” får biopremiär 12 februari 2016.

Läs alla nyheter om "Deadpool"...

| 1 augusti 2015 12:00 |