Serie

Skribent

Alexander Kardelo

2 november 2023 | 10:01

TV-stjärnan klädde ut sig till Johnny Depp på halloween - ber nu om ursäkt

”Något av det dummaste jag någonsin har gjort”.
TV-skådisen Emily Hampshire har hamnat i blåsväder på grund av sin halloween-outfit. Tillsammans med en vän klädde hon ut sig till Johnny Depp och Amber Heard - det skandalomsusade paret vars stormiga äktenskap ledde till en omskriven rättegång.
 
På bilder som Hampshire delade i sociala medier bar hon Depps tatueringar, skriver Variety, och en kostym som liknade den han hade på sig i rättssalen förra året.
 
Bilderna är nu raderade och skådespelerskan ber om ursäkt i ett ångerfullt inlägg på Instagram: ”Det här är något av det mest tanklösa, okänsliga och ignoranta som jag någonsin gjort”.
 
”Jag tyckte dumt nog att det vore kul att klä ut sig till Johnny Depp och Amber Heard till halloween. Jag skäms. Våld i hemmet är aldrig någonsin roligt. Det handlar om verkliga människor och verkliga problem och jag ångrar VERKLIGEN det jag gjorde” skriver hon.
 
Emily Hampshire är främst känd för sin roll i komediserien ”Schitt’s Creek” där hon spelade Stevie Budd genom alla säsonger. Hon har också medverkat i serier som ”12 Monkeys” och ”The Rig”.
 
Page Six har delat en av bilderna på skådisens ogenomtänkta Depp/Heard-outfit. Här ser vi Emily Hampshire med backslick och påmålad mustasch, medan en grinande Amber håller upp en bajskorv. Classy. 
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

| 2 november 2023 10:01 |