Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

11 april 2024 | 11:15

Tv-serien "Heroes" rebootas: "Vi kan skapa fler historier"

Har du heller inte fått nog av "Heroes"?
"Heroes: Eclipsed" blir fortsättningen på tv-serien "Heroes" som sändes mellan 2006-2010 och fick fyra säsonger. Rebooten kommer följa en ny grupp människor som upptäcker sina krafter, dock är inga roller tillsatta än, skriver Variety
 
Originalskaparen Tim Kring är inblandad som exekutiv producent. "Heroes" fick en fortsättning 2015 som döptes till "Heroes Reborn" där några av originalskådespelarna medverkade under seriens 13 avsnitt. Redan då var Kring och nosade på tanken på en fortsättning: 
 
- Jag har alltid känt att varumärket har ett elastiskt och brett upplägg. Det är en serie om vanliga människor med ovanliga krafter. Det är en oklar mängd individer över hela världen och dessa ska rädda världen. Jag är säker på att vi kan skapa fler historier med både återkommande och nya karaktärer. 
 
I "Heroes" medverkade bland annat Hayden Panettiere ("Scream 4"), Jack Coleman ("Dynasty"), Milo Ventimiglia ("Gamer"), Ali Larter ("Final Destination") och Zachary Quinto ("Star Trek"). Vilka av dessa namn - om ens några - återvänder får vi se. 
 
Är du sugen på mer "Heroes"? Kommentera gärna. 
| 11 april 2024 11:15 |