Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

2 januari 2014 | 21:01

TV-bästisarna viker ut sig för välgörenhet

Forna "Battlestar Galactica"-skådespelarna Tricia Helfer och Katee Sackhoff näckar för sin välgörenhetsorganisation Acting Outlaws.

"Battlestar Galactica" sammanförde dem och tio år senare är Tricia Helfer och Katee Sackhoff fortfarande bästa vänner. Tillsammans har de startat välgörenhetsorganisationen Acting Outlaws, där de bägge skådespelarna deltar i en rad - ofta motorcykelburna - aktiviteter som alla har till syfte att samla in pengar till olika hjälpverksamheter.

De har bland annat kört mc mellan Los Angeles och Louisiana för att dra in pengar till Gulf Restoration Network, alltså till en organisation som jobbar för att skydda och återställa den Mexikanska golfen.

Redan förra året släppte de första kalendern, nu är det alltså dags igen, meddelar Zap2it. Årets kalender består av svartvita bilder där Helfer och Sackhoff kör både naket och påklätt.

Bägge stjärnorna är dessutom högaktuella med varsin TV-serie, Sackhoff i A&E:s "Longmire" som nyligen fick en tredje säsong, och Helfer som har premiär för sin nya serie "Killer Women" den 7 januari i ABC.

Här kan den intresserade se en bakom kulisserna-film av kalenderplåtningen:HÄR är deras Facebook-sida.
| 2 januari 2014 21:01 |