Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 november 2019 | 21:55

Smygtitt: Robert Gustafsson visar upp "Ture Sventons" detektivförmågor

Sherlock Holmes, släng dig i väggen - det finns snart en ny mästerdetektiv på tv!
C More har satsat stort på sin kommande originalserie "Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet", som kan stoltsera med Robert Gustafsson i huvudrollen och Helena Bergström, Johan Glans, Björn Gustafsson samt de unga förmågorna Cornelia Riddez och Melina Lindskog Pascalidou i några av de andra större rollerna.
 
Den nye Ture Sventon kommer att vara en mästare på förklädnader och med tanke på att Gustafsson länge varit känd just för sin förmåga att skapa en massa olika karaktärer (med alla möjliga dialekter), så kommer detta att användas flitigt under säsongens gång. För att Ture ska kunna smälta in behöver han därför även kunna göra sig av med sitt karaktäristiska läspande.
 
- Ture har ju ett problem med att han läspar, vilket vi i serien förklarar med att det är vad som händer när han får ett blodsockerfall, så han måste äta en semla för att sluta läspa helt enkelt, berättar Gustafsson för MovieZine. 123 stycken blev det under produktionen... det är skitäckligt måste jag säga. Nej, semlor är jag inte så förtjust i längre.
 
Men det är inte bara i form av en mästare på utklädnader som Ture Sventon kommer att avslöja Bermudatriangelns hemlighet, och stoppa Ville Vesslas onda planer som hotar hela vår värld som vi känner den, utan han har givetvis även mästerdetektiv-förmågor á la Sherlock Holmes. Något vi kan få se prov på i ett nytt klipp som C More lagt ut under dagen:
 
 
MovieZine besökte nyligen smygpremiären av "Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet" och kommer i samband med premiären på C More, den 6 december, att släppa både en intervju med Gustafsson och en med hans lite mer tekniska hjälpredor, spelade av Melina och Cornelia (som ni kan se i klippet här ovan).
 

Läs också: Här är allt du behöver veta om C Mores nya "Ture Sventon"-serie

 
Kommer du att ge den nya "Ture Sventon"-serien en chans i december? Kommentera gärna nedan!
| 27 november 2019 21:55 |