Serie

Skribent

MovieZine

1 oktober 2023 | 09:00

Väntan är över: Nu finns alla avsnitt av "True Blood" på Netflix

Har du en crush på Alexander Skarsgård och en grej för vampyrer, men saknar ett HBO-konto? Oroa dig inte. Nu kan du se Alexander som vampyr på Netflix!
Väntan är över! Från och med 1 oktober kan du se “True Blood” på Netflix! Vampyrserien kommer precis lagom till den kusligaste och mysigaste månaden på året. Du som har Netflix, men inte har HBO Max, kan äntligen ta på dina fake-huggtänder, svarta kappa och halsa din illröda jordgubbssaft för en mer uppslukande upplevelse när du bingear serien.
 
“True Blood” är en fantasy-skräckdramaserie skapad av Alan Ball, känd för klassikern “American Beauty”. HBO-originalserien är baserad på romanerna “The Southern Vampire Mystery” av författaren Charlaine Harris (låt dig inte luras av bokomslagen, som ser ut som något ifrån Roald Dahl. True Blood är mer lik “Game of Thrones”, än “Kalle och chokladfabriken”).
 
Totalt fick serien 7 säsonger och 80 avsnitt, och sändes 2008 till 2014. Sista avsnittet drog drygt nio miljoner tittare världen över.
 
“True Blood” är en av flera HBO-serier som släpps på Netflix efter ett samarbete mellan streamingtjänsterna. Andra HBO-serier som nu kan streamas på Netflix är “Band of Brothers”, “Insecure” och “Ballers”.
 
Paul Dakwar
| 1 oktober 2023 09:00 |