Film

Skribent

Andreas Samuelson

21 juli 2023 | 12:00

Se tre nya, skrämmande posters till kommande ”The Exorcist: Believer”

Inför oktober-premiären på uppföljaren till 1973 års skräckklassiker så kommer tre officiella posters som ger en känsla av originalets kusligheter.
En av årets mest efterlängtade filmer för skräckfansen är David Gordon Greens nya uppföljare till William Friedkins ikoniska ”Exorcisten”. Filmen blir den sjätte i filmserien och ska bli den första i en planerad trilogi, precis som Green gjorde med ”Halloween” 2018.
 
Handlingen följer en pappa (Leslie Odom Jr.) som upptäcker att hans två döttrar är besatta av en demon och söker upp Chris MacNeil (Ellen Burstyn), från originalfilmen, för hjälp.
 
En trailer ska tydligen släppas snart enligt Bloody Disgusting och vi ser främst fram emot att se 90-åriga (!) Burstyn återvända till såväl franchisen som genren. I andra roller ser vi Ann Dowd (”Hereditary”), Raphael Sbarge (“One Upon a Time”), sångerskan Jennifer Nettles (”Harriet”) och Antoni Corone (”Escape at Dannemora”).
 
Medan vi väntar på trailer, bilder och mer info så kan vi komma i stämning med dessa tre posters som påminner oss om demonbesatta Regan från originalfilmen...
 
 
 
 
”The Exorcist: Believer” har planerad biopremiär 13 oktober.
 
Ser du fram emot den nya ”Exorcisten”-filmen?
| 21 juli 2023 12:00 |