Film

Skribent

Mats Karlsson

5 juni 2018 | 17:30

Tre kandidater till rollen som Willy Wonka

Donald Glover, Ryan Gosling och Ezra Miller är studions toppval.
2016 kom beskedet att det skulle bli en ny film baserad på Roald Dahls "Kalle och chokladfabriken" och tidigare i år fick Paul King ("Paddington") regijobbet. Nu har tre skådisar seglat upp som favoriter till rollen som Willy Wonka, slriver Collider.
 
Studion har som brukligt tagit fram en lista (som inte alltid blir offentlig) med tänkbara skådisar för huvudrollen. De tre skådespelarna är Donald Glover ("Solo" och "Atlanta"), Ryan Gosling ("La La Land" och "Blade Runner 2049") och Ezra Miller ("Justice League" och "Fantastiska vidunder och var man hittar dem").
 
Vilken av dem som ligger bäst till att få rollen är svårt att svara på. Mycket handlar främst om deras tillgänglighet, om de gillar manuset och hur de kommer överens med regissören (King), producenterna och studion. Det är värt att notera att Glover har jagat den här rollen ett tag.
 
Som det har rapporterats om tidigare kommer Kings film fokuseras på Willy Wonkas yngre år och blir därför inte en renodlad remake av de tidigare filmerna ("Willy Wonka & the Chocolate Factory" och "Kalle och chokladfabriken").
 
Vilken av de här tre skådisarna vill ni helst se som Willy Wonka?
| 5 juni 2018 17:30 |