Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 juni 2023 | 12:00

"Transformers" rullar vidare med samma regissör

Det är så gott som klart: Steven Caple Jr som gjorde "Transformers: Rise of The Beasts" återvänder för uppföljaren.
Bioaktuella "Transformers: Rise of the Beasts" har vist att det fortfarande finns gott om gnista i denna franchise. Med biointäkter på 170 miljoner dollar under premiärhelgen är det nu bara en tidsfråga innan Paramount ger klartecken för en uppföljare.
 
Och då blir det sannolikt med Steven Caple Jr tillbaka i registolen. Deadline skriver att "Rise of the Beasts"-regissören förhandlar om att tackla ännu en film:
 
- Det är inte officiellt ännu. Vi pratar om det. Jag har planterat en hel del saker i denna film inför framtiden, så vi får se. Men så fort vi pratar om framtiden så används ordet "vi", så ja, det känns bara naturligt, säger Caple.
 
 
Nu är väl frågan hur nästa "Transformers"-film kommer att väva in G.I. Joe-franchisen, något som "Rise of the Beasts" kort hintade om i slutet.
 
- Jag har några idéer på hur man kan utforska den biten... Om jag får göra en crossover så som jag vill, så har vi möjligheten både att tilltala Transformers-fans men också göra något häftigt med en annan legendarisk franchise. Det skulle vara spännande, berättar regissören.
| 14 juni 2023 12:00 |