Film

Skribent

Thomas Linnaeus

30 juni 2022 | 12:00

Trailerpremiär: Vampyrskräck med “Fast and the Furious”-stjärnan

Nathalie Emmanuel spelar huvudrollen i nya brittiska skräckisen “The Invitation”. I nya trailern får vi se vad som händer när hon träffar familjen för första gången.
Trots att vampyrfilmer inte alls är lika populära som de en gång var, vill Sony väcka liv i genren med kommande “The Invitation”. Här får vi följa Nathalie Emmanuel (från b.la “Game of Thrones” och “Fast and the Furious”-serien) i rollen som Evie. Efter ett DNA-test får hon kontakt med en brittisk kusin som bjuder in henne till ett bröllop på den engelska landsbygden.
 
 
Som ni kanske anar, spårar bröllopet ur och familjen visar sig ha andra planer än vad man normalt gör på såna festligheter. Människor avrättas, blod dricks och mitt i allt står Evie som minst sagt verkar besvärad.
 
“The Invitation” regisseras av Jessica M. Thompson, efter ett manus av henne själv och Blair Butler. Förutom Nathalie Emmanuel ser vi Thomas Doherty, Hugh Skinner och danskan Stephanie Corneliussen i rollistan.
 
Amerikanska premiären för “The Invitation” är den 28 augusti i sommar, och under hösten dyker den upp på svenska biodukar.
| 30 juni 2022 12:00 |