Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 augusti 2017 | 08:00

Trailerpremiär: "Mr. Robot" är tillbaka i oktober!

Den tredje säsongen introducerar även en ny karaktär spelad av Bobby Cannavale, som ser fantastisk ut på bilden som har släppts inför premiären här ovan.
Den första säsongen av "Mr. Robot" slog de flesta av oss med häpnad - Rami Malek vann välförtjänt en Emmy för sin rollprestation medan Christian Slater och själva serien i sig plockade hem en varsin Golden Globe. Även kompositören Mac Quayle belönades med en Emmy för sin "Mr. Robot"-musik. 
 
Sam Esmail, seriens skapare, har lyckats skapa en egen värld med en hel ensamble av starka karaktärer. Ett av avsnitten under den andra säsongen har inte ens med huvudkaraktären, Elliot Anderson (Rami Malek), utan följer enbart de välskrivna sidokaraktärerna.
 
Den tredje säsongen har utökat sin redan imponerande ensamble med åtminstone en bekräftad ny karaktär - spelad av ingen mindre än Bobby Cannevale. Ni ser honom under några få sekunder i teasertrailern, men också i en av de allra första officiella bilderna från den tredje säsongen av "Mr. Robot" (ovan).
 
 
Den tredje säsongen av "Mr. Robot" är tillbaka den 11 oktober. Enligt ett uttalande från SVT från förra året så kommer de att fortsätta sända alla säsonger som produceras - det är däremot inte bekräftat om vi kommer kunna ta del av avsnitten redan dagen efter den amerikanska premiären.
 
Kommer du att ge den tredje säsongen av "Mr. Robot" en chans?
| 7 augusti 2017 08:00 |