Trailer

Skribent

Thomas Linnaeus

25 september 2022 | 09:00

Trailerpremiär: “They Cloned Tyrone” är sci fi-konspiration i 70-talsmiljö

I december är det dags för “They Cloned Tyrone” med John Boyega i huvudrollen och nu har Netflix visat upp en trailer för den kommande filmen.
Netflix har visat upp trailern för kommande science fiction-filmen “They Cloned Tyrone”. Här ser vi John Boyega, Teyonah Parris och Jamie Foxx som tillsammans råkar ut för en serie av kusliga händelser vilket leder dem rakt in i en konspiration som den amerikanska regeringen står bakom.
 
 
På registolen sitter Juel Taylor och filmen bygger på ett manus av han själv och Tony Rettenmaier. “They Cloned Tyrone” har varit på gång i några år och under en intervju med Coming Soon när Boyega blev klar för filmen, berättade skådespelaren mer om projektet:
 
- Jag ser det som min amerikanska version av “Attack the Block”, det ger jag dig. Jag har haft kontakt med regissören Juel Taylor, som uppriktigt sagt har en ljus framtid i Hollywood. Det är första gången han regisserar film, men det finns en anledning till att projektet lockade sådana som Jamie Foxx. Manuset är fenomenalt!
 
Förutom att medverka framför kameran i “They Cloned Tyrone” produceras även filmen av Jamie Foxx. “They Cloned Tyrone” har amerikansk premiär den 30 december på Netflix.
| 25 september 2022 09:00 |